KESÄ 2019

 
 Paljon on Suomessa tapahtunut kevään ja alkukesän aikana, toivottavasti kaikki hyvää. Euroopan unioniin valittiin uudet henkilöt, ja vaalit olivatkin jopa yllätys monelle. Myöskin meille on saatu uusi hallitus ja toivottavasti osaavat hoitaa asioita hyvin, ainakin pitäisi, mikäli virkamiesten määrällä mitataan. Kovasti oudolta tuntuu näin suuri korotus valtiosihteerien, kuin ministerien avustajien määrään. Onneksi kaikille eläkeläisille ja muille vähävaraisille tulee se luvattu sata ekee lisää euroja?
 
Meillä täällä Huhtasuolla tuntuu olevan jokakesäinen ongelma mopoilijat ja piittaamattomuus säännöistä ja ohjeista. Meille monet ihmiset ovat ottaneet yhteyttä kyseisen ongelman takia. Pitäisiköhän meidän vanhempien katsoa peiliin ja selvittää missä heidän pikku mussukat mopoinensa ajelevat, ja opettaa heille tärkeimpiä sääntöjä. Toki nykyään on todella vähän hyviä ajelupaikkoja näin taajaan asutulla alueella. Muistan kyllä hyvin ajan, kun itse olin mopoikäinen, ja ajeltiin pitkin metsiä, mutta kuitenkin silloin etupäässä ajettiin johonkin kohteeseen, eikä juurikaan turhaa pyöritystä esim. urheilukentällä.
 
Juhannus on meille suomalaisille iso keskikesän juhla ja muistetaanhan kaikki, että emme mene vesille, tai uimaan mikäli on tullut kuppia otetuksi.
 
Iloista jussinpäivää kaikille

Tane Nyholm
Copyright (c)2017, All Rights Reserved.