KESÄÄ KOHTI

 
 
Vaalit on ohi ja voittajat valittu, kunhan muistavat puheensa ja lupauksensa. Paljon kaikkea hyvää onkin odotettavissa ainakineläkeläisille ja työttömienkin olot tulevat merkittävästi paranemaan, kunhan joku vaan jaksaa ne maksaa. Toviottavasti ei lähdetä ottamaan lisää velkaa valtiolle.
 
Huhtasuon alueella, kuten muuallakin on paljon vanhoja kerrostaloja jotka ovat remontin tarpeessa hyvinkin pikaisesti. Kuinka isoja remntteja sitten kannattaa tehdä, koska asuntojen arvo ei juurikaan nouse, ja todella suuret yhtiölainat rasittavat asukkaita.
 
Pankitkin ovat alkaneet välttelemään ja jopa eivät anna lainoja, koska arvot eivät vastaa vakuuksia ja lainoja pidetäänkin melkeinpä riskirahoituksena. Toisaalta on hyvä, että talojen elinkaari pitenee ja säilyy näitä vanhempia kerrostaloja, jotka ovat sentään kunnon tontilla ja isolla pihalla varustettuina. Nykyrakentaminen, kun tuppaa olemaan sitä, että talo talossa kiinni ja parkkipaikkoja todella niukalti. Esimerkiksi uudella Kankaan alueella ei autopaikkoja ole, vaan iso parkkitalo, ja tuskin on mitenkään halpaa siellä autoa pitää.
 
Oikein mukavaa pääsiäistä kaikille lukijoille.

Tane Nyholm
Copyright (c)2017, All Rights Reserved.