Perjantai, Maaliskuu 8, 2019, 08:48

Tänä vuonna talvella satanut todella paljon lunta, ja koko talvinen luonto nayttää ihanan kauniilta.

 

Lenkillä aina ihailen valkoista lunta joka peittää paksulla lumi keroksella puita ja pensaita. Otin paljon valokuvia luonnosta ja olen laitanut niitä Instagrammin ja Facebookin. Kaverini, jotka asuvat lämmissä maissa, jossa talvella ei ole ollenkaan lunta voivat katsoa kuviani ja nauttia suomalaisesta talvesta ja luonnosta.

 

Vaikka talven sesonki on niin ihana ja kaunis, mutta siellä omia ongelmia kuin lunta, jota satanut tänä vuonna runsaasti, kovasti aiheuttaa vaikeuksia kaupungin elämässä. Monta kertaa varmasti monille suomalaisille oli vaikeaa päästä pois omasta parkipaikasta, koska auramiehet ei ole ehtinyt auramaan sitä ja ei myöskään pihakatuja..

 

Itse viime aikana olen pari kertaa lähtenyt töihin taksilla. Meidän parkipaikalla aura ei käynyt joka päiva ja lumipenkat kasvanut niin korkeaksi. Itse olen puhdistanut muutaman kerran oman autonpaikkani, mutta se ei paljon auta vaikka kuinka yritän. Autoni vain luistelee pienellä vauhdilla. ja valittetavasti vielä se ei ole oppinut lentämään lumipenkkojen yli.

 

Ymmärettävä, että auramiehet yrittävät tehdä kaiken mahdollisen ja ajavat koko ajan paikasta paikaan ja jotkut toimivat vaikka yöllä, kiitos siitä, mutta, valitettavasti aurat ei eivät ehtinyt puhdistaa kaikkia paikkoja, ja pienemmän asuntokadun auraaminen tuli joskus myöhässä.

 

Huomasin, että Pupuhuhdassa auraaminen toimii hyvin. Monet tiet ja parkipaikkat ovat aurattu joka päivä.

 

Myöskin huomasin, että monissaa pihoissa ja tien vieressä auraamisen jälkeen kasvanut korkeat lumipenkat. Lumipenkan takana autolijoille voi näkyvyys hetkellisesti mennä huonoksi ja joskus vaikkea nähdä auto joka tulee vastaan.

 

Talojen pihalla lumipenkkojen takia myöskin auotolijoiden täytyy olla varoivaisia, kun ajaa kotitiellä, varsinkin tänään kun auto ei voi pysähtyä heti liukkaalla tienpinnalla.

 

Muistakaa lapsen turvallisuutta, koska talviloman aikana monet pienet lapset leikivät tien lähellä ja voivat yhtäkiä ilmestyä auton eteen.

 

Marina Nyholm


Hyvää keväät alkua kaikkille Huhtasuolaisille!


Ei viestejä
(*) Vaaditut kentät
Copyright (c)2017, All Rights Reserved.