Tiistai, Toukokuu 14, 2019, 08:34

Tänä vuonna eduskuntavaalien vaalit tulivat sama päivänä kuin palmusunutai.

Suununtai aamulla kun olet just olen lähtemässä pois kotoa äänestämään meidän ovikello soi ja ovien taakse oli ilmestynyt kaksi noitaa ja pikku pupu. Viikko ennen palmusunnuntaita olin ostanut lapsille erilaisia karkkia ja pääsiäissukllaa munia ja laitin niitä valmiiksi pöydälle. Joka, kerta, ajattelen, että onko nämä namit riittäviä kaikille noidille, pikku pupuille ja kissoille..

Minun mielestäni ihana kun palmusunnuntaina kiertävät ovelta ovelle virpomassa lapsia jotka ovat pukeutuneet noidiksi, pupuksi tai kissoksi. Heidän käsissä kiinni itse valmistetut tai päiväkodissa ja kouluissa tehdyt kauniit koristellut pajunoksat ja pienet korit tai kahvipannut herkkuja varten. Minulle tulee on aina ihana mieli, kun palmusunnuntaina ovelle tulee noidaksi pukeutunut lapsi ja kysyy vähän ujostelemalla: saako virpoa ja sitten kun saa luvan aloittaa virpoa pajunoksilla sekä virpomislorulla.

Virvon, varvon tuoreeks, terveeks, tulevaks vuodeks! Vitsa sulle, palkka mulle!

Kun sain vitsan ja hyvää onnea ja annoin lapsille palkinnon, tulee hyvä mieli ja silmät syttyivät ilosesti.

Kauniisti koristellut pajunoksat aina laitan maljakkoon ja hyvillä mielin lähdin äänestyspaikalle. Siellä oli hyvin järjestetty vaalien äänestyspaikat kaiki olivat ystävällisiä.

Olen äänestänyt vaaliehdokasta ja toivon, että hän toimii hyvin ja toteututtaa mitä hän on luvanut vaalikampanja-aikana. Tärkeä, että ehdokkaat ajattelevat ja tekevät kaikki hyviä tekoja maaamme hyväksi. Ajattelevat maan parasta tulevaisuudessa.

Marina Nyholm

Hyvää kevättä kaikille Huhtasuolaisille!

Pääsiäisenä odottaa, että ovien taakse ilmestyvät pikkunoidat virpomaan terveyttä tulevalle vuodelle pientä palkkiota vastaan.


Ei viestejä
(*) Vaaditut kentät
Copyright (c)2017, All Rights Reserved.