Tiistai, Tammikuu 14, 2020, 09:25

Vuosi menee todella nopeasti ihan kuin sulaneet lumihiutaleet, jotka saan käsilläni kiinni. Katson ikkunasta ja on vaikea uskoa, että Joulu on tulossa, juhla jota aina odotin jo lapsuudessakin. Ulkona on pimeä, harmaa maa ja pihalla näkyy vihreä nurmi. Toivoin, että maisemma muuttuisi ennen Joulua kauniimmaksi, ihan kuin sadun joulun kuvassa. Tykkään kun lumi on peittänyt maan ja puissa huura, sekä pieni pakkanen tekee ilmasta puhtaan ja raikkaan.

Olen aina innostunut joulusta ja tykkään kun kaupungin kaduilla syttyvät monet jouluvalot. Talot ja kaupat ovat joulua varten koristeltu kauniisti sisällä ja ulkoa. Ne kaikki yhdessä tuovat minulle iloa ja joulumielen. On mukava kun käyn ostoksilla ja saan tavata jossain kaupassa hymeilevää Joulupukkia, joka jakaa lapsille ja joskus aikuisillekkin karkkia.

Jouluna pajassa järjestetään oma pikujoulu, ihan joka vuosi. Kutsumme vieraita ja valmistamme jouluruokaa. Pajan väki on monesta erimaasta ja meillä on tapa valmistaa juhla pöydälle eri maiden kansallisia ruokia. Juhlapöydälle laitamme suomalaiset perinteiset laatikot, kinkku, piparkakkuja ja afgaanilainen, thaimalainen, burmalainen, venälainen, kongolainen oman kansan perinne ateriat. Maistamme vaikka mitä, kaikki ateriat ovat eritäin herkullisia ja maukkaita. Pajan naiset ovat taitavia käsityössä ja myöskin osaavat valmistaa todella hyvää ruokaa! Pajassa meillä on todella mukava ilma piiri ja minä kiitän työstä ja annan jokaiselle pienen lahjan.

Vuosi on melkein taas takana. Toivon , että uusi vuosi tuo meille kaikille hyvää ja maailma on rauhallinen ja ystävälinnen.

 


Marina Nyholm

Hyvää Joulua ja Uutta vuotta kaikkille Huhtasuolasille!


Ei viestejä
(*) Vaaditut kentät
Copyright (c)2017, All Rights Reserved.