Tiistai, Syyskuu 1, 2020, 08:19

Kesän aika on aina kaunis ja sinä aikana voimme nauttia ihanista lämmistä päivistä, ja vihreästä luonnosta. Mukava viettää aikaa kesämökillä tai lähteä ulkomaille. Varmasti monilla ihmisillä hyvissä ajoin on ollut suunnitelmia miten ja missä he viettävät kesälomaa. Mutta ehkä kaikkea ei voi suunnitella.

 


Tämä kesä olikin odottamattoman erilainen. Koronana takia ihmisille turvallisempi pysyä kotona ja ei lähteä mihinkään ja varsinkin ulkomaille. Ikävä kyllä, että aikuset ja lapset ovat erittäin pettyneet kun matkat ovat peruuntuneet ja he eivät matkustaneet kaukomaille. J myöskin omassa maassa nykyisenä aikana peruttu monet eirlaiset tapahumat, kuten festarit ja isot urheilutapahtumat.

 


Onneksi Suomessa tilane ei ole kovin paha. Ihmiset voivat liikkua ihan vaapaasti ja nauttia kesästä vaikka omassa kaupungissa tai jos on mahdollista nökillä. Tänä vuonna kesä oli lämmin ja joskus todella kuuma, että jokainen voi nautia lämpimästä kesäsateesta ja rentoutua jossain joen tai järven rannalla. Jos ei saa matkustaa ulkomaille, sitten voi vaikka omassa kaupungissa tai kotiseudulla löytää myöskin mielenkiintoisia paikkoja.

 


Me miehen kanssa melkein joka kesä kävimme ulkomailla. Mutta tänä kesänä kuten muutkin olemme olleet kotona. En ole kovin pettynyt, että jäin kotia, koska rakastan paljon luontoa ja osaan löytää tavallisista asioista jotakin mielenkiintoista ja iloa. Joka päivä kävin lenkillä, otin luonnosta valokuvia, poimin kesäkukkia metsässä. Joskus istuin kivellä järven rannalla nautin rauhasta ja katselin kun aurinko laskee. Metsässä poimin mustikoita, vadelmaa ja sieniä. Sadepäivänä katsoin Netflixita elokuvia tai luin kirjoja. Yritin elää ja nautia joka kesän hetkestä.

 


Toivon kaikkien nauttivan viimeisistä kesän päivistä!

 


Marina Nyholm


Ei viestejä
(*) Vaaditut kentät
Copyright (c)2017, All Rights Reserved.