Tiistai, Maaliskuu 20, 2018, 11:06

Huhtasuon alueella on käsityöpaja toiminut muutaman vuoden. Ensin aloitimme pajan toiminnan paikassa, jossa oli pieni työtilala. Sitten kun pajalle tuli enemmän väkeä oli pakko etsiä joku toinen isompi paikka. Meille tuli todella hyvää tuuria, että uuden paikan löysimme nopeasti. Sihen aikaan muuttaminen ei ei vienyt paljon aikaa ja oli todella helppo, koska vielä ei ollut paljon tavaroita. Kaksi vuoota me toimmimme Pupuhuhdantiellä ja siellä oli todella mukava tehdä työtä.

Pajan työtoiminta tarkoittaa erilaisia töitä, kuten neulomalla, ompelemalla ja kutomalla, ja sen takia aloitan miettiä, että parempi työtoiminta jakaa kahteen huoneeseen, että ei tule liian paljon melua, koska melkein kaikki harjoitelijat ovat samassa huoneessa. Olimme etsineet uutta tilaa Huhtasuon aluelela, mutta valittetavasti ei ollut paljon vaihtoehtoja.

Kaksi kuukautta sitten löysimme sopivan tilan lähellä vanhaa paikkaa. Uuden vuoden alussa saisimme tilan avaimet. Pikku hhiljaa pajan porukkan kanssa aloitimme pakata tavarat laatikoon ja viedä niitä uuteen paikkaan. Onneksi meillä oli tarpeeksi aikaa muuttaa pois ja ei kenellekään tarvinut stressata tavaran pakkaamista ja siirtämisestä. Varmasti kaikki tietävät, että muuttaminen on aina oikeasti todella rankkaa, kun tarvitsee tavarat pakatta ja kantaa niitä ja sitten purkaa uudellen.

Kun suurin piirtein tavarat oli viety uuteen tilaan, sitten Huhtamedian väki tuli auttamaan viemään pois vanhasta paikasta kaikki huonekalut, koneet ja laitteet. Uudessa paikassa minun mielestäni nyt menee kaikki mukavasti ja toivon meidän viihtyvän siellä todella hyvin.

Uudet tilat

Marina Nyholm

Hyvää talven jatkoa kaikille Huhtasuolaisille!


Ei viestejä
(*) Vaaditut kentät
Copyright (c)2017, All Rights Reserved.