JOULUA 2023

 

Taas on vuosi mennyt, ja lähestyy juhla, jota kaikki tai etenkin lapset odottavat. Paljon tapahtunut meillä täällä Suomessa. kuin myös Huhtasuolla. Ensivuoden alussa pitäisi alkaa rakentamaan Huhtasuon jalkapallohallia, ja se onkin hyvä asia, koska alueella on paljon harrastajia. Muutoinkin nuorilla ei juurikaan liikoja ole harrastustiloja. Entisen sairaalan alueelle rakennetaan edelleen kovasti uutta asuntotuotantoa.

Maailmalta ei ihan niin hyvää kuulu, koska sotia on vähän jokapuolella, ja pahimpina niistä tämä Ukrainan sota, myöskin todella vaikeaa on Israelin sota Hamasia vastaan. Kovia taisteluita käydään myös Kongossa ja Myanmarissa, jossa on taisteltu kymmeniä vuosia.

Täällä meillä kuitenkin valmistaudutaan joulun viettoon, ja ainakin vielä on rauha Suomessa. Toivottavasti pysyykin, vaikka meitä kuinka pelotellaan lehtien palstoilla. Kymmeniä vuosia Suomi eli rauhallisesti naapurin kanssa, ja kaupankäynti oli vilkasta. Parissa vuodessa on onnistuttu tuhoamaan meidän entisten viisaiden valtiomiesten työ, ja todellakin pelottelu on vahvaa.

Tämä on ainakin toistaiseksi viimeinen Huhtasuolainen. 18 vuotta teimme tätä, ja vuosiin mahtuu paljon mukavia asioita, kuin myös vähemmän mukavia. Olemme olleet Kaakonpyrstö 6 vuokralla nyt 20 vuotta, ja tuntuu vähän haikealta lähteä. Kiitokset vaan taloyhtiölle pitkästä yhteistyöstä, ja onne eteenpäin talon asioissa.

Elämä on kuitenkin muutosta, ja nyt meidän kohdalla se on tosiasia. Olen oppinut pitämään Huhtasuosta, vaikken täällä asukkaan. Mikäli nyt pitäisi muuttaa, niin Huhtasuo olisi vahva ehdokas.

 Kaikille rauhaisaa joulua!


Tane Nyholm

Copyright (c) 2022, All Rights Reserved.