JOULU 2021

 

Vuosi alkaa olla lopuillaan, ja tämäkin vuosi meni Koronan varjossa koko maassa. Huhtasuolla ei onneksi tapahtunut mitään kovin ikävää, vaan taudista huolimatta alueella on tultu toimeen, ja rakentamistakin on aika mukavasti ollut, ja on.

Tämä lehti on on meillä ollut 15 vuotta, ja palaute ollut pääosin hyvää. Toki vuosiin on mahtunut myös hankaliakin asioita, jotka kuitenkin olemme saaneet hoidettua kuntoon.

Lehteä olemme tehneet talkoilla koko ajan, mutta viimeiset kaksi vuotta olemem joutuneet ostamaan taiton, ja jakelun ulkopuolelta. Tämä aiheuttaa kuluja todella paljon, ja meidän vetäjien on pitänyt sijoittaa aika paljon myös omia rahoja tähän toimintaan. Toisaalta onhan niin, että harrastuksesta pitää maksaa, muttei liikaa.

Oleeme siirtäneet rahaa muista toiminnoista, mutta kuitenkin sieltäkään ei jatkuvasti riitä. Olemme pakotettuna siirtymään digilehteen, joka on luettavissa netissä. Lehti on aivan samanlainen, kuin paperiversio, mutta sähköisessä muodossa.

Huhtasuota kyllä pidetään esillä monissa puheissa, mutta siihen se taitaakin jäädä. Olemme kyllä anoneet erilaisia avustuksia lehden tekoon, mutta tuloksettomasti. Paperilehteä jatkamme kyllä heti, jos saamme jostain edes vähän tukea sille.

Kaikesta huolimatta toivotan kaikille Huhtasuolaisille

HYVÄÄ JA RAUHALLISTA JOULUA

MENESTYSTÄ JA TERVEYTTÄ TULEVANA VUONNA

Tane Nyholm
Copyright (c) 2021, All Rights Reserved.