MEIDÄN HUHTASUO

 

Sanotaan, että se koira älähtää johon kalikka kalahtaa, ja nyt kävi juuri näin. Pari viikkoa sitten oli meidän valtalehdessä aika iso juttu Kaakonpyrstö kuuden asunnon myynnissä, ja siinä kiinteistövälittäjä naukui, ettei täällä mene asunnot hyvin kaupaksim vaikka kuinka on halpa hinta. Tämä taloyhtiö on erittäin hyvin hoidettu, ja on luonto lähellä, uimapaikkoineen, sekä joukkoliikenne toimii todella hyvin. Parkkialuekkin on reilun sadan metrin päässä, joten autot eivät haittaa, vaan luonto on koko ajan läsnä asumisessa. Tunnen tämän yhtiön noin 20 vuoden ajalta, koska meidän studio on samassa yhtiössä.

Mikäli nyt olisin ostamassa asuntoa, niin ehdottomasti ostaisin täältä, enkä paikasta missä tuijottelisin toisen kerrostalon seinää, ja maksaisin siitä vähintään kolmenkertaisen hinnan. Pidän outona tätä Huhtasuon maalittamista huonona asuinpaikkana, sillä jokaisella alueella tapahtuu aina myös huonoja asioita.

Muutoin Suomessa kaikki on paremmin, ainakin Koronan osalta, koska rajoituksia on alettu purkamaan, ja ihmiset voivat vapaammin kulkea, ja käydä erilaisissa paikoissa. Talous nousee kohisten, ja velkamäärä samaa tahtia. On kyllä outoa elvyttämistä, jonka jätämme perinnöksi tulevilel sukupolville. Syksykin kääntyy kohta talven puolelle, ja saadaan lunta, koska vielä ei tämä ilmastonmuutos tehnyt Suomesta kesämaata.

Tane Nyholm
Copyright (c) 2021, All Rights Reserved.