Keskiviikko, Toukokuu 12, 2021, 08:01

Mukava kun ihmiset harrastavat jotain mielenkintoista omana vapaa-aikana. Harrastuksesta tulee hyvä mieli, arkeen vaihtelua. Harastuksen avulla ihmiset voivat saada uusia ystäviä, oppia uusia taitoja.

Nykyisenä aikana kuin kuntosalit ja kerhot ovat kiinni, kannattaa harrastaa liikuntaa ulkona. Se antaa kuntoa ja hyvinvointia ihmisille. Myöskin liikkumalla ulkona voi nauttia kauniista paikoista, ja suomalaista maisemasta. You Tubessa voi löytää paljon erilaisia ideoita kasityöstä, ja voi kokeilla jotakin uutta samana aikana, kun katsot videoilta ohjeita. Itse olen oppinut You Tubesta paljon neulomista ja virkkaamista.

Harrastukset ovat yleensä aika rentoja, mutta niistä saa hyvää kuntoa, ja myöskin harrastustoiminta moitivoi ihmiset tekemään jotakin säännöllisesti kuten keräämään hyödylliset tiedot ja taidot, sekä kokeilla jotakin uutta.

Minullakin on monia harratuksia, kuten kävely, kirjan lukeminen, piirtäminen, valokuvien ottaminen ja myöskin olen nuken keräilija. Nukkeja olen keräillyt yli 10 vuotta. Kuin aloitin harrastamaan kerätä nukkeja, opint paljon. Valmistan itse nukeile erilaisia ja erikokoisia vaatteitta kuten juhlamekoja, farkkuja, paitoja, takkia. Teen itse nkeille kengät, sandaalit, myöskin olen tehnyt huonekalut. Olen oppinut ottamaan hyviä valokuvia.

Aina kun lähdin matkalle ulkomaille otin jonkun nukeista mukaani. Valokuvat nukeista laitan instagramin. Sieltä olen löytänyt harrastuksen kautta hyviä kaveireta erilasista maista. Me jaamme erilaisia tietoja esimerkiksi ompelusta, ja neulomisesta. Vaihdamme mielipiteitä uusista elokuvista, kirjoista. Tuemme toisiamme jos tarvittee. Kun olin sairas, sain yli 150 viestiä ihmisiltä eripuolilta maailmaa.

Minun mielestäni Ihmisillä kenellä on joku harrastus viettävät enemmän aktiivista ja mielenkiintoista elämää

 

Marina Nyholm

 

Hyvää kevään jatkoa kaikille Huhtasuolaisille!


Ei viestejä
(*) Vaaditut kentät
Copyright (c) 2021, All Rights Reserved.