Tiistai, Helmikuu 15, 2022, 09:11

Suomalainen talvi luminen ja kaunis. Olen usein laittanut valokuvia suomalaisesta luonnosta instagramiin. Aina sain hyviä kommenttia kavereilta ja myöskin tuntemattomilta ihmisiltä miten on ihana luonto Suomessa. Puhtaat valkoiset lumet, ruskea ja vihreät metsän värit, kirkas aurinko sinisellä taivaalla.
Usein sain kommentit, että valokuvani muistuttavat jotai ihme taikamaailmaa.

Suomalainen luonto on oikeasti tianomainen. Kun yön taivaalle ilmestyivät revontulet, tai joskus päivällä voi nähdä haloilmiön ihminen voi tuntea olevansa jossain toisessa ulottovuudessa.

Tänä talvena ollut kovia pakkasia ja yllättävän paljon lunta.

Helmikuun alussa ainakin pari viikkoa on ollut erittäin hyvät päivät. Ei ole kovia pakkasia ja aurinko paistaa koko päivän. Aikuset ja lapset nauttivat luistelemisesta luistiradalla, hiihtämiaeatö laduilla ja laskemisesta mäkilöistä.

Tykkään itse hiihtämisestä, mutta valittettavasti polven takia en pysty nauttia hiihtämisestä. Kävelliminen minulle sopii ihan hyvin. Talven aikana yritän aina lähteä lenkille kun on hyvä ilma ja ulkona ei ole kova pakkanen.

Lenkille sain paljon iloa silmille kun aurinko paistoi kirkkaasti, sinineseltä taivaalta. Maahan laskenut syvät siniset varjot valkoisesti peittetty puut ja pensaat.

Myöskin lenkillä nautin syvästä rauhasta ja hiljaisuudesta. Rauha antaa voimaa kestää kiireiset arkipäivät.

Suosittelen kaikille kun teillä on vapaa aikaa lähtemään ulos nauttimaan raikkaasta ilmasta ja talven puhtaasta ja kauniista luonnosta.

Marina Nyholm


Ei viestejä
(*) Vaaditut kentät
Copyright (c) 2022, All Rights Reserved.