Keskiviikko, Joulukuu 21, 2022, 08:19

Pitkän pimeän syksyn jälkeen me kaikki mielellään odottetaan Joulua.

Se on on mukava aika varsinkin, kun ulkona vähän pakkasta, maa ja puut ovat peitetty valkoisella lumella. Monissa taloissa ikkunat tai pihan puihin on ripustettu joulu valot.

Joulunaikaan liittyy monenlaisia mukavia asioita, kuten joulukorttien kirjoittaminen ja lähettäminen sukulaisille ja ystäville, lahja ostokset, joulukuusen koristelu, kodin sivoaminen ja joulukinkun paistaminen.

Joulu on perhe juhla. Mukava kun kaikki perheen jäsenet ovat kotona, yhdessä valmistavat ruokaa, ja sitten jouluaterian jälkeen avaavat joulupaketteja.

Meidän perheessä tykkäämme kovasti Joulusta. Joulun aikaa vietämme kotona rauhallisesti. Luemme lehtiä ja kirjoja, maistamme herkkuja ja kasomme elokuvia. Käymme lenkilleä, jos ulkona on hyvä ilma ja ei ole kovia pakkasia. Joskus otetaan mukaan lenkille meidän pieni neljäjalkainen perheejäsen.

Meidän Jessikka on vanha koira mutta se yrittää ulkona kavellä pieniä lenkkiä, siten kuinka se pystyy. Vaikka ympäri taloa tai kiertäsi talon pihalta postilaatikolle asti.

Viime kuussa Jessikka oli todella sairas ja me miehen kanssa luulimme, että Jessika ei pärjasi enää ja hänen aika on loppu.

Mutta suurkiitos ihanille ja todella ammatilisille Palokkan Keski-Suomen eläinlääkareille Katja Rajalin ja Viitaniemin Eläinaseman eläinlääkärille Paivi Kallioniemi, että he erittäin hyvin hoitaneet meidän rakas koira. Jessika pikku hilja paranee ja me toivoimme, että sen kanssa me vielä juhlitaan muutama Joulua.

 


Marina Nyholm

 


Toivotan kaikille Huhtasuolaisille oikein hyvää ja rauhaista Joulun aikaa!


Ei viestejä
(*) Vaaditut kentät
Copyright (c) 2022, All Rights Reserved.