Tiistai, Maaliskuu 14, 2023, 08:56

Ystävyys on tärkeä ja voimakas ihmissuhde, joka kestää aikaa ja etäisyyttä. Ystävyys voi syntyä missä vaan. Usein ystävyys syntyy koulussa tai joissain opiskelupaikossa, missä nuorille ihmisille helpo tutustua ja mukava vietää aikaa opiskelukavereiden kanssa. Työkavereiden ja naapureiden kanssa myöskin tulee hyvä ystävyys.

Nykyaikana voi saada ystävät myöskin internetistä.
Minäkin olen tavannut elämässäni monet ihmiset kenen kanssa juteltiin. Mutta vain kahden ihmisen kanssa syntyi aito ystävyys. Kaksi parasta ystävää keiden kanssa voit olla oma itsesi, johon voin luottaa, jakaa surua ja iloa. Vaikka molemmat ystävät asuvat Venäjallä mutta etäisyydellä ei ole vaikutusta olenkaan meidän suhdeisiin. Joku ihminen voi sanoa, että kaksi ystävää elämässä ei riitä. Mutta olen sitä mieltä, että parempi yksi aito ystävä kuin sata kaveria.


Eilen ystävälläni oli syntymapäivä. Hän on ihana ihminen. Olen laskenut kuinka monta vuotta me olemme yhdessä. Meidän ystävyys kestää todella pitkän aikaa yli 44 vuotta. Olimme koulukavereita ja istuimme saman pöytän ääreessä. Koulun jälkeen lähdimme yhdessä opiskelimaan Pietariin. Suurkaupungissa meidän ystävyydestä tuli vielä vahvempi kuin kotikaupungissa. Vaikka opiskelimme erilaisissa opiskelupaikossa Pietarissa mutta olemme tukeneet toisiamme ja auttoimme jaksamaan vaikeina aikoina.


Mietin miten meidän ystävyys voi kestää niin pitkän aikaa. Me monta vuotta asuimme niin kaukana toisistamme erilaisissa maissa. Se varmasti riippuu siitä, että me aina osoitetaan toiselle arvostusta, olemme rehellisiä ja osaamme kuunnella toisiamme. Me voimme keskustella avoimesti erilaisista asioista, ja jos olemme eri mieltä jostain asiasta ei koskaan puhuta pahaa toisille. Uskallamme kertoa henkilökohtaisista asioista ja olemme varmoja, että tämä salaisuus jää vain meidän välille. Emme koskaan kadehtineet ja olemme aina onnellisia toistemme menestymisestä elämässä.
Haluaisin toivottaa kaikille hyviä ystäviä elämäänsä.


Marina Nyholm


Hyvää kevään alkua kaikille Huhtasuolaisille!

Pic by CarmenJanosch at PixaBay

 


Ei viestejä
(*) Vaaditut kentät
Copyright (c) 2022, All Rights Reserved.